lördag 18 september 2010

politik

har haft en diskution på FB ang politik...
den jag diskutarade med röstar SD,utan att egentligen förstå va dom står för.
Spelade ingen roll va jag sa-han skulle ha linkar till mina uppgifter.
att veta är inte så svårt...man läser och följer med i tidningarna vilket är min starka sida.Jag går mer än gärna in i en diskuition men då ska motparten veta va den/dom pratar om och inte bara komma med svammel.
Jag gillar INTE dom värderingar som SD står för va gäller invandring och deras nolltolerans mot den.
Delvis då jag ser meg själv som en invandrare fött av icke svenska föräldrar och uppvuxen i ett annat land,men hör...i deras ögon är jag det inte då jag har "rätt" hudfärg och kommer från ett nordiskt land.
Jag är en INVANDRARE även om jag har ljus hy och blå ögon för Sverige är inte mitt fosterland!
SD`s politik säger att dom vill till Danmark coh Finlands nivå(som är nästintil nolltolerans) men sedär...då va jag rasist?!?Sånna uttryck anser jag komma från nån som inte vet va dom pratar om och som inte är insatta samt är nede på sandlådenivån.
Jag gillar det mångkulturella...tycker man kan lära seg mycke av våra nya invånare-man e ju hantvärkare-och vem skulle ta deras skitjobb om dom försvinner??Inte en vanlig svensk iallafall...

4 kommentarer:

 1. Hur ska man förändra världen när folk vägrar leta reda på fakta?????? Det finns ju dom som på allvar tror att andra världskriget inte har hänt..... Heder till dej som vill ta diskussionen!

  SvaraRadera
 2. tack Tomtan :)) hoppas du får en riktig trevlig lördagskväll :)

  SvaraRadera
 3. SD's kent ekeroth har sagt att muslimerna ska jagas ut ur landet med morot om jag inte minns fel men då jag har privata kontakter i SD så är inte det fallet. Ekeroth är inte direkt känd för att vara en smart kille och han säger saker långt innan han har tänkt dom. Han är dvs. inge bra. Jag försvarar inte och säger inte Att jag röstade SD men jag kan helt ärligt säga och stå för att jag tycker dom har en del bra saker för sig. Min son går på en skola där svenskarna blir mobbade för att vara just svenskar. På en SVENSK SKOLA. Dom blir mobbade för att dom är vita, Dom har 97% övertag på hela skolan med invandringen.

  Tyck vad ni vill och givet rätt till, men jag tycker det är för jävligt att våra svenska barn inte vill gå till skolan för att dom blir mobbade. Att vi svenskar faktiskt börjar bli invandrare i vårat egna land, men jag tycker det är förbannat skönt att ha massor av invandrarvänner som är mer rasister mot sig själv aoch invandrare och själva säger "DETTA FUNGERAR INTE, SVERIGE MÅSTE BEHÅLLAS VITT"

  Jag har som sagt inte sagt att jag röstade på SD men jag helt ärligt, handen på hjärtat många invandrar vänner som Gjorde Det just för att dom tycker att detta är sjukt! Att Vi svenskar är invandrare i vårat eget sverige..

  Men, inget parti är perfekt, men de flesta partier har något som alla människor kan relatera till, men tycker alla ANTI SD'are att det är fullt okey att vi inte har en svensk majoritet i sverige så visst.. det är deras åsikt!

  Hoppas du får en toppendag och inte ser denna kommentaren som något negativt för jag menar inget illa, jagvar bara tvungen att spotta ur mig lite då jag har vänner som röstat på sd och dels känner folk I självaste SD.

  SvaraRadera