lördag 23 oktober 2010

i bokhyllan

 har jag hört talas om att andra har pynt av olika slag såsom ljulyktor,bilder,porslinsfigurer...men inte jag.För som den garnoholicen man är så har man:just det...GARN...
som man kan gå och klappa på,känna på och planera va det skal bli...måste bara göra meg av med några ufon först.nåt som känns igen?  :p

ha en förtrollande höstdag alla...kram på er

Published with Blogger-droid v1.6.3

5 kommentarer:

 1. Så vill jag också ha det, garn framme så jag kan se o känna när jag vill. Mina ligger i plastlådor under sängarna, ja sängarna du läste rätt, för många lådor är det.
  Ha en skön lördag du också

  SvaraRadera
 2. Min svägerska har också garn i bokhyllan. Ser så mysigt och inbjudande ut. Våra bokhyllor är mer än proppfulla med böcker (vi är boktokiga båda två) så där blir det inget garn :)

  SvaraRadera
 3. Oh, det var den bästa utsmyckningen i bokhyllor som jag har sett!
  Min man älskar ju bilar och samlar på det. Han tycker att vi borde fylla bokhyllan med dem... Nu får väl jag kontra med mina garnnystan!!
  ha en jätteskön helg!!

  SvaraRadera
 4. Där fanns en hel del användbart *ler*

  SvaraRadera
 5. Så härligt med garnet i bokhyllan :) Har överfullt med böcker i vår bokhylla. Men har ett vitrinskåp + hyllor i mitt arbetsrum/vävrum/lager = mitt butikslager till emlina.se-shopen, och det är underbart med alla garner, färger och inte minst dofter från garnerna!

  SvaraRadera