måndag 20 december 2010

Drop stitch...

halsduken skulle egentligen vara färdig...men jag tyckte att den blev för kort så va gör man? jo man lunkar in på Torgstenen och botaniserar blandt deras garner och VOILA...inom ett par dagar så ramlar det nog ned ett litet paket till meg från tomtemor i brevlådan :))
konstigt att man aldrig kan få rätt färg när man tar kort...för färgen är lila(pacific)...inte blå :D

irra inte bort er i snökaoset....ja det är vinter...fattar inte varför SJ,komuner,trafikverket och resten av etablissementet inte har hängt med i vilken månad vi är i eller ens vilken del av världen vi bor i...tycker dom kan kräva tillbaka skolpengen eller rent av sätta seg på skolbänken igen för att friska upp minnet lite...Norden->Sverige->vintermånader=SNÖ...

ha en förträfflig förjulsmåndag...här står det julstädning på schemat...mannen städar och jag pekar då värken inte tillsäger att jag skal leka med dammtrasa och snabeldraken idag...kram på er
Published with Blogger-droid v1.6.5

10 kommentarer:

 1. Här snöar det fortfarande verkar aldrig ska ge sig men här uppe i norr är vi van så plogbilarna kör och håller våra vägar öppna! Va fin halsduken ser ut, blir så effektfullt med släppta maskor!

  SvaraRadera
 2. AJJ och ajjj-inte alls kul ha ont!Hoppas du mår lite bättre snart...♥Och födelsedag,jo jag fyller imorgon och mannen fyller idag...:-) Vi träffades redan på bb :-) fast vi egentligen är uppväxta på olika ställen i sverige är vi födda på samma bb:-) till våren firar vi 29 åt ihop...♥ Ha det alldeles underbart!

  SvaraRadera
 3. Roligt att du är med i min firartävling. Just den blå nyansen gillar jag.
  ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det märkligt att de blir lika förvånade varje år? Vadå snö? På vintern? I Sverige? :-p

  SvaraRadera
 5. Håller helt med dig, både om snöns konsekvenser och svårigheterna med färgerna på korten :-)

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det irriterande med kameran och färgerna på korten! Men slutresultatet kommer nog bli hur bra som helst i alla fall! :)

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att du hittade nytt garn. Men har du ont? Kan det vara lördagens bakningar som gjort sig påminnd nu då? Hoppas du snart är på benen igen utan värk.

  SvaraRadera
 8. Stackare som har värk! Det är inte skoj alls.
  Hoppas värken lugnar sig så du orkar njuta av julen.
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Jag städar dagen innan - annars hinner det bli stökigt igen

  SvaraRadera
 10. Vi åker bort...... så...... *ler*

  SvaraRadera