måndag 17 januari 2011

att må bra...

är ett måste för att man skal vara lycklig...att må bra i själ,hjärta och mage.
Efter all turbulens va gäller händelser,tankar och funderingar så har jag kommit fram till att skal jag göra nåt radikalt så måste jag göra det nu.
Det är dax att se till så att jag själv mår bra...att tänka egoistiskt och hitta en lösnin g som passar meg och som jag kommer att trivas med...sen får man väl se om det blir så...det vet man aldrig,men försöka det skal jag!

Tänkte ta en bokrecention men det får bli i morron eller nåt...e lite för trött i huvet efter dagens jobb...MEN dom som ville veta va sockerna på framsidan av boken "Knit socks" heter så är det "winter garden"...och resten av boken ser lika underbar ut som framsidan...massor av vackra sockmönster och även beskrivning på olika tekniker...underbar bok och ett bra köp tror jag :))

Boken "vampire knits" passar meg som handsken på handen :)) lite tuffare,sexigare och romantiska mönster...love it :))

just ja...det var ju detta jag inte skulle skriva om idag...nåja...har några böcker kvar och dom kommer vid ett senare tillfälle :))
hoppas ni alla får en underbar tisdag...det skal jag ha :) kram på er

9 kommentarer:

 1. Hoppas att du kommer fram till något riktigt bra, det är ju ditt liv det gäller. Min tisdag blir underbar i ett träningspass.

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna att du hittar en lösning.
  Själv har jag funderat och funderat några år och kan inte alls komma på vad jag igentligen vill, urjobbigt. Så det blir de vanliga hjulspåren som gäller ännu och åren går och de går fort nu, så det gäller att man bestämmer sig snabbt.
  Ha en skön tisdag

  SvaraRadera
 3. Bra tänkt, man måste må bra själv. Och när man gör det så kan man vara till glädje för andra så i längden är det ju inte alls egoistiskt! Hoppas du kommer på vad du vill och hur det ska gå till och sedan vågar ta språnget om ett sådant skulle behövas!

  SvaraRadera
 4. Det låter konstigt, men man ska i första hand se till att man mår bra själv, för då orkar man ju med allt omkring sej ;o)) Men dom flesta tänker på andra i första hand och har sen inga krafter kvar åt sej själv...... Men vi är ju såna ;o))

  Jätte bra att du börjat tänka på dej själv!! Det är en investering. Lycka till! För lösningen kommer när du inte "pressar" fram den.

  SvaraRadera
 5. Du har rätt i att man måste ta hand om sig själv - konstigt att det är så svårt att göra det

  SvaraRadera
 6. Precis: tänk på dig själv, var stark och gör det du vill.
  Åh, Vampire Knit har jag ocksp funderat på att köpa. Kanske ska våga det.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Du har så rätt, man måste ta hand om sig själv också och inte bara tänka på andra. Det kom jag också på för ett par år sedan, jag är fortfarande inte helt bra på det men det går åt rätt håll. Lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 8. Så gøy at du vil være med på give away'en min!

  Takk for navnet på sokkene!

  klem

  SvaraRadera