lördag 1 januari 2011

god fortsättning..

önskar jag er alla på det nya året :)

Min nyårsafton var precis som jag ville ha den...god mat,lugn och ro,ett glas vin eller 2 med lite tv-tittande och surfande på Ravelry för att se om man hittade nåt roligt att sätta mina nya stickor i...låter kanske tråkigt och tantigt men det är sånt som får meg att må bra :)

Nyårslöfte: Ja det har jag...samma som förra året och åren innan...att se till så att jag och dom rundt ikring meg mår bra...att inte glömma bort att ta det lugnt i vardagen,att kramas ofta och att bara vara utan en massa måsten.
Skal heller inte glömma bort egentid...nåt som jag tror många glömmer eller sätter åt sidan för att man inte "har tid"...man har tid,det gäller bara att kunna TA seg tid,att sätta disken åtsidan-den försvinner inte och att lära seg att delegera jobben hemma till resten av familjen :)
Hoppas ingen av er ligger med skallebank efter gårdan men att ni startar det nya året pigga och alerta :D

stooor kram på er alla...

12 kommentarer:

 1. God fortsättning till dig också !!
  Nyårslöften har jag inga,men man kan ju försöka ändå att ta det lite lugnare.

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på dig med

  SvaraRadera
 3. God fortsättning till dig med.
  Nej, nån skallebank har jag inte, det starkaste jag drack igår var Coca-cola. Dottern var på fest några mil bort, och då ville vi kunna köra o hämta om något skulle hända. Nu är hon hemma och hade haft jätteskoj.
  Ha en skön stickdag!

  SvaraRadera
 4. Gott nytt 2011! Må det nya året bjuda på många sticktimmar! :)

  SvaraRadera
 5. Ingen skallebank här heller, lugn kväll efter förkylningen. Ha ett bra fortsatt 20111!

  SvaraRadera
 6. Såg på stickdejten, men kan du förklara lite mera hur det fungerar?

  SvaraRadera
 7. Kofta ja. Faktiskt min första vuxenkofta i så fall. Har bara stickat barntröjor, vantar, sockar osv... :) men nån gång ska vara den första. Vad för koftor funderar du på?

  SvaraRadera
 8. Ett riktigt bra löfte tycker jag! Det borde vi nog alla ta efter.
  Hoppas du får ett riktigt bra 2011. Kram!

  SvaraRadera
 9. Inge skallebank här heller ;o)) Tog det bara lugnt och tittade på tv och la mej efter att grannarna fyrat av raketerna kl 24.

  Önskar dej en god fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
 10. God fortsättning! Nyårslöfte, jo det måste man ha *Kramas mera*. Lätt att hålla och bara mera glädje. Det gillar jag. Å du har reeedan varit inne på Ravelry....Inga UFON alltså?? Hmm Kanske ska in där bara liiiiiite lite..

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 11. Önskar dig också en god fortsättning och ett bra stickår:)!
  Läste igenom alla missade inlägg (har varit inlagd på sjukhus) i din blogg och blir bestört. Vet ju inte om påhoppet är via nätet eller "in live" men det är ju lika illa för det.
  Jag har ju träffat dig en gång och tyckte du var en underbar go tjej. Det är det som räknas, hur man är som person - inte hur man ser ut.
  Kramar Anita

  SvaraRadera
 12. I det blå: oops..hoppas att du kryar på deg...och tack för snälla ord.
  tjejen som vräckte ur seg gjorde det öga mot öga mot meg...men det är fel människa hon försöker trycka ned den här gången.kram

  SvaraRadera