lördag 29 januari 2011

jisses va mycke SNYGGT

var inne på Drops sida och kollade in nyheterna...är sällan jag är där då jag tycker att det brukar va samma saker i annan tappning hela tiden men nu verkar det som om dom har tänkt till...massor med fräsiga,nya mönster...kolla bara på vad jag hittade :Dtycker oxå det är roligt att dom har ändå upp i XXXL...i varjefall dom som jag kollade på vilket är bra då även kurviga kvinnor vill se snygga ut :)

hoppas ni har haft en trevlig lördagskväll alla :))  kram på er

13 kommentarer:

 1. Jag har också kollat Dropsmönstren och tycker det är mycket fint där nu. Är i en sjalperiod så en del sjalmönster är utskrivna. Sen får vi se vad det blir av dom. Den rosa hatten fastnade jag också för.
  Ha en trevlig kväll o helg du också!

  SvaraRadera
 2. Man måste bara ge sig lite tid när man är där för då hittar man massor fint. Gillade verkligen den rosa o vita koftan.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, ja du har nog rätt vad det gäller %-en! Jag håller med, det var mycket snyggt på gång hos drops... Måste nog kika lite för min egen räkning, de senaste besöken har bara handlat om enkla stickprojekt till eleverna :-)

  SvaraRadera
 4. Jag får nog kika in! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Hatten skulle passa mig, den ska jag kolla närmare på. Färgen är ju dessutom superfin!

  SvaraRadera
 6. Oj, oj, oj, måste man ta tjänstledigt från jobbet och nu sätta igång? Så lockande modeller att det blir svårt att välja...

  SvaraRadera
 7. hehe Inge...jag funderade på samma sak...hinner ju inte annars :)

  SvaraRadera
 8. JA de var en hel del fint där inne nu.....

  SvaraRadera
 9. Den stickade kepsen gillar jag INTE men det andra såg bra ut

  SvaraRadera
 10. Hej. Nu har jag även kollat in skorna i Dr Martens egen webshop. 105 pund vilket är strax över tusenlappen. Funderar på att beställa därifrån. Beställer jag på nätet spelar det ju inte så stor roll varifrån jag gör det. Vi kanske blir många med Vonda-kängor till våren :)

  SvaraRadera
 11. Den översta bilden på hatten är väldigt lik den som jag skrev om på min blogg nu senast. Men i boken är hatten grön :) Ja det finns verkligen mycket snyggt som man skulle vilja göra.

  SvaraRadera
 12. Det måste jag bara kolla för koftorna väcker habegär.

  SvaraRadera
 13. Ja dom har mycket snyggt. Blädarar i deras böcker tills dom är ordetligt slitna.
  Ha en bra vecka kram

  SvaraRadera