måndag 3 januari 2011

postman pat

ville inte hälsa på idag....guuuud va tråkigt det är att vänta...tålamod existerar inte då :p

Jo jag var ju på möte idag...men tyckte att jag fick mer eller mindre inget ut av det...min chef gav ett mjäkigt intryck och verkade inte veta hur han skulle ta tag i det här annat än att personen ifråga kommer att bli kallat till samtal.Har iallafall sagt ifrån att jag byter inte jobb eller avdelning och att jag inte vill fortsätta jobba med henne då det känns som om hon har passerad en "spärr" i sitt beteende och kan komma vräka ur seg flera gånger.Gick till jobbet i morse med knut i magen...efter en kvart på jobbet fick jag höra att hon var sjuk och inte kom...axlarna åkte ned och knuten försvann...hämskt att man ska behöva känna så men jag tror att när allt är över så släpper det och man kan känna seg glad när man åker och jobbar igen.
Färdig gnällt!!

Nu skal jag bara glädja meg åt mitt väntande paket...eller rättare sagt MINA väntande paket...skal ju komma från Bokus oxå...kul när man får pengar i julklapp av mina farmödrar och mina föräldrar och kan planera lite stickning :))
Apropå planera: har bookat in meg på syfestivalen i Älvsjö 19feb så nu blir det att vänta på det oxå :))
Nån annan som har planerat att åka dit då?
Tur att jag har en så snäll man som jag har som låter meg hålla på som jag gör...han vet att frugan mår bra då <3

ha en förträfflig måndagskväll ute i stugorna...kram på er...

12 kommentarer:

 1. Jobbigt med arbetskamrater som inte fungerar som de ska! Jag vet hur det tär på arbetsglädje och ork... Trist med mesig chef!

  Bra att du har trevliga saker att se fram emot, i alla fall, och jag hoppas att det andra blir bättre på ett eller annat sätt!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt att gå till jobbet med knut i magen, men jag hoppas det ordnar upp sej.
  Jag har också planerat att åka på syfestival den 19/2. Ska boka buss i tid för det brukar bli fullt. Helgen innan har vi Dala Syfestival på Rommetravet i Borlänge, så det finns lite kul att se fram emot.
  God fortsättning på 2011!

  SvaraRadera
 3. Jag arbetar den 19/2 så tyvärr. Men annars hade jag åkt. Skulle vara trevligt att träffa dig :-)

  Håll ut mot din otrevliga arbetskamrat. Har du frågat henne rakt på sak varför hon är otrevlig? Kanske rent av avundsjuk för något du är bra på?

  Ikväll blir jag färdig med min gröna polotröja. Känns bra. Kommer på foto i morgon hoppas jag.

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Jobbig arbetssituation! MAn vill verkligen ha chefer smo vågar ta ställnign och göra något.... Men de växer ju inte på träd....tyvärr....

  SvaraRadera
 5. Syfestivalen ska jag på, har inte bestämt vilken av dagarna ännu. Fy vad trist att det fungerar dåligt på arbetet.. stå på dig!! Väntar med på brevbäraren, trodde ngt skulle komma idag, men de kanske kommer i morgon, i a f en del av det som ska komma =) Må gott & sätt stickorna i ngt härligt garn ikväll.

  SvaraRadera
 6. Jag väntar också på Postman Pat, och får nog vänta några dagar till. Idag kom han bara med reklam i mängder. Tråkigt att det blev sån på jobbet, men du har sagt ifrån och det är viktigast. Kan facket hjälpa?

  SvaraRadera
 7. Absolut ska jag bara till syfestivalen!!! Troligen åker vi bil, jag , kompisen ev våra "gubbar" ( med stora plånböcker??!!, så dom kan betala) och våra mammor... ev följer min älsta son oxå med... beror på vad han ska göra annars... han gillar att åka med oss, dessutom är han ett bra smakråd!!! Färger och dyl.

  SvaraRadera
 8. Jobbigt när det inte funkar på jobbet (oftast beror det på svag chef). Håller tummarna för att allt ordnar sig till det bästa

  SvaraRadera
 9. Fattas väl bara att du ska byta arbetslag! Det är ju inte du som gjort fel. Så stå på dig!!
  Skulle gärna vilja åka till Syfestivalen men det funkar nog inte med min förestående behandling. Du får klappa garner för mig också.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 10. God fortsättning och menar även på jobbet!

  SvaraRadera
 11. Hoppas på knutens snara upphörande...

  Kanske går den 19:e, vore kul att ses i så fall! :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 12. Hoppas verkligen du slipper den där knuten i framtiden. Märkligt att hon var sjuk nu???

  Hoppas du får dina paket snart, jag fick två i lådan idag. Trallalalla.....

  SvaraRadera