lördag 22 januari 2011

tantvarning :p

har köpt hem (tack Mia för att du köpte den åt med) en sådan här liten väska...den svarta modellen...ja jag vet att det är snudd på tant men den är ju i LACK :pp
Men för en ung flicksnärta som en annan (krämt) så är den ju alldeles perfekt när man skal handla hem tunga grejer som ryggen inte gillar att man bär...dessutom så skal jag ju på syfestivalen i Älvsjö den 19e feb och då måste jag ju ha nåt att lägga mina inköp i :D

Shrugen är klar...måste lägga den på blockning sen är det bara kanterna kvar att sticka...lovely :)
Funderar på att lägga upp till en till i knalligaste bubbelgumsrååååsa...jepp så får det bli :)

ps...bilden är snott från Rusta där väskan köptes för den otrooooliga summan av 149;-...

ha en underbar mjuk,skön lördag alla...kram på er

15 kommentarer:

 1. Haha, klart det inte är tantvarning om det är lack! ;)

  SvaraRadera
 2. Fin trillebag du köpt, och i lack det luktar tant det. Nejdå, du är säkert en sportig dam när du går med den. Har en jag med från Clas Ohlson tror jag.

  SvaraRadera
 3. Stod själv och tummade på den röda när jag var till Sverige sist.... *ler* Men tyvärr har jag så lite användning av en sån.

  Kör med ölkärra modell större och har gjort det i årtionden, så det är verkligen ingen tantvarning att bry sej om sin rygg och sina armar.
  Så kör du stolt omkring med din och låt andra töja ut sina armar... ;o))

  SvaraRadera
 4. *skrattar* Då har jag varit tant länge! *asg* Tycker det är smartvarning istället! Istället för att göra sönder rygg, axlar och händer så använd den! *flinar* När jag går till affären själv har jag min med mig. Och på vintern har jag en pulka. *flinar* Nu är det inte så ofta det sker då jag numer handlar när jag kommer från jobbet och har bilen. Men minns när jag skulle dra en "dramaten" för att möta min mor vid tåget. Det var ingen hit kan jag säga! ^^ Fattar vad du menar! Snygg är den också! =oD

  SvaraRadera
 5. Jag har en jag också, en ljus med blommor på. :)
  DEN är MER tantvarning än din, det kan jag lova dig.
  Men det är en smart sak, o att ta den till syfestivalen låter ju mer än lovligt smart ju! Med den så kan du verkligen shoppa loss! ;)
  Synd att jag inte åker dit i år heller. LÄNGTAR! Det är helgen före min operation, så då känner jag att jag inte har tid att ge mig iväg på långresa.
  KRAM o trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Funderar åxå på att bli tant.... HAndla mat och åka buss....

  SvaraRadera
 7. Ibland är det skönt att skita i vad andra tycker. Gjorde ett tantquiz på bloggen tantvarning för ett tag sedan och konstaterade att jag var en "Tant de Lux", alltså en som gör vad hon själv vill. Åker inte på syfestival i Älvsjö i år men det verkar helt klart som en klok väska för ett sådant evenemang :)

  SvaraRadera
 8. Smart och särskilt inför symässan.
  Borde köpt en själv, men det måste bli en med sele då. :)

  SvaraRadera
 9. Ett bra köp tycker jag! Och vadå tant??? Det är väl skönt egentligen att ha blivit tant, för då kan man göra det man känner för utan att vara rädd för tantvarning för man är ju redan en. Snygga o smarta tanter är vi också!!!
  Kommer också till Älvsjö 19/2 med buss från Dalarna. Skulle nog behöva en sån väska då för det är så mycket jag skulle vilja köpa. Men jag delar upp inköpen på 2 helger eftersom jag ska till Rommetravet på Dala-syfestival helgen innan.

  SvaraRadera
 10. Må vara tantigt, men jäklar vad snygg den var! :)

  SvaraRadera
 11. Ska man ha en dramatenkärra så ska det vara en i lack! Att vara tant är positivt, har inget med ålder att göra utan mer om klokskap och säkerhet!

  SvaraRadera
 12. Läcker! Den är inte tantig, tycker snarare den är sxig i den glatta lacken =) Ska med på Syfestivalen, men ingen dramaten, tar den hederliga ryggan istället, annars skulle jag nog köra på alla eller ställa den på ngt smart ställe *fniss* Trevlig lördag! Kram

  SvaraRadera
 13. En sådan har jag med!
  Min är från IKEA och har blad och fåglar på i grått och svart.
  Jag glömmer typiskt nog, nästan alltid bort att ta med mig den, trots att den står alldeles vid ytterdörren... men jättepraktisk är den de få gånger jag använder den!
  I svart lack är den ju urhäftig!

  SvaraRadera
 14. Jag skulle gärna ha en sån här också. Inget fel i det, tantvarning till trots ;)
  Å jag är ju tant, och stolt över det också. Eller nåt.

  SvaraRadera