onsdag 16 mars 2011

och framåt det går...

och det ÄR SÅ ROLIGT :))
Tror jag har hamnat i själträsket jag med som så många andra...vill inte lägga från meg...bara en rapport till...och en till...och jag älskar färgerna på garnet...fina färger till sommarbrun hy och en färgklick till vinterns mörker :))
har redan börjat fundera på en till...fast ett annat mönster...och jag som var RÄDD för spetsstickning! Sticka mönster med 4-5 olia färger inga problem men spetssjalar har varit ett "vågar inte,törs inte"...men nu minnsann skal jag fortsätta stickningen här jag sitter nedbäddat mellan filtar och kuddar och låter stickorna hålla värmen i mina händer...resten känns som en enda stor isklump...både yngsta dottern och jag har åkt på förkylning...igen *suck*
Hoppas bara att gubben håller seg frisk nu för dom skal spela i Västerås på lördag och han måste ju ha sin röst då...och onsdag nästa vecka sitter jag på Ancor i Stockholm med rödtjut och stickning och inväntar att gubbens band skal entre scenen.. :))

hoppas ni har haft en förträfflig dag och får en underbar kväll...kram på er
Ha en underbar
Published with Blogger-droid v1.6.6

10 kommentarer:

 1. Låter inte roligt med förkylningen och hoppas att gubben klarar sig.
  Sjalen kommer att bli jättefin (och nån gång i framtiden ska jag också prova att sticka en sjal).
  Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 2. svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
  kram

  SvaraRadera
 3. Nej..du får väl inte bli förkyld..... ja, men bara om du orkar sticka.... sjalen ser underbar ut, färgen är jättesnygg!!!!!Ska bli jätteroligt att snart få se den färdig...skräm din förkylning allvärldensväg.
  Krya på dej. Kram sytanten

  SvaraRadera
 4. Nej inga förkylningar nu när våren är på G och om du ska ut o ha trevligt.
  Men jag har nog missat nått, spelar din man i ett band eller vad?

  SvaraRadera
 5. Du har ju kommit långt ju! Den ser jättefin ut, härlig färg också! Kram =o)

  SvaraRadera
 6. Åh herregud vad det stiger!!!!!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker också det ser superavancerat ut med spetssjalar, men lite sugen är jag ändå på att pröva någon gång. Men måste man inte vara VÄLDIGT koncentrerad och fokuserad? Problemet är väl mest att det inte riktigt är min grej med spetssjalar... men det får man väl ändra på kanske, eller sticka till någon annan.

  SvaraRadera
 8. Jag är precis likadan med det där att inte våga... Men nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och börjat sticka på min första tröja!! Vad är det värsta som kan hända liksom...?? Din sjal ser förresten jättefin ut!!!

  SvaraRadera
 9. Men! Ska du till Anchor? Där hängde jag mycket förr! Synd att det är nu när jag är borta annars hade jag glidit förbi och sagt hej! :)

  Sjalen blir toppen!

  SvaraRadera
 10. Krya på dig. Sjalen blir fin.

  SvaraRadera