fredag 6 maj 2011

låååångledig :))

läs noga:Jag är långledigt...ända tills på onsdagsmorgon kl0600...sååå underbart skönt!
Så under några dagar tillhör jag ledighetskommiten :D
Satt och stickade på svärmors travelling woman igår och skulle börja på spets A när jag bestämde meg för att nej:den ser för liten ut så jag gör den större,sisådäar en 100masker till...så just nu är det 238m på stickan och jag kan äntligen börja med lite spetsstickning...kommer att bli måååånga maskor att fälla av...men va gör väl det?bara svärmor håller seg varm om axlarna :))
Nä...e nyvaken efter nattjobb så lite kaffe i koppen så att man motar bort dimman och hjärnkontoret kan börja fungera nåt så när...
hoppas ni alla får en underbar fredag med mycke mys...kram på er...

7 kommentarer:

 1. Åh vad skönt! Ha en riktigt härlig ledighet! Själv ska jag jobba hela helgen... Men hade nyss "påsklov" så det går ingen nöd på mig. ;)

  SvaraRadera
 2. Så skönt, ha en härlig ledighet!

  SvaraRadera
 3. Jag jobbade natt innan jag blev sjukpensionär, kommer ihåg hur seg i huvudet man alltid var när man vaknade! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Njut av ledigheten ;o)

  Vet hur det känns efter nattjobb, har haft ett sånt oxå. I mitt nuvarande jobbar jag till sent på kvällen (21-23) och ska upp tidigt (6.30-7.30) Har svårt att somna direkt efter jobbet så oftast blir det bara 4-6 timmars sömn.... Och därtill ännu ska man se välvårdad och snygg ut!!

  Så på dom lediga dagarna sover jag ut.... ;o))

  SvaraRadera
 5. Härligt, ha en mycket skön ledighet.
  Hoppas värmen kommer tillbaka snart så man kan sitta på balkongen och sticka. Sovrummet är fullt av balkong växter som inte tycker om frosten så det är rena djungeln, nja inte riktigt, mera drivhus.

  SvaraRadera
 6. Din svärmor har tur som har en sån snäll svärdotter!!

  SvaraRadera