tisdag 21 juni 2011

sommarbyte...

Går tydligen inte att blogga från mobilen...är ju den jag anväder för att ta bilder med då jag tycker det är smidigare än att hålla på med kamera+sladd...man är ju lite bekväm sådär :)
Har iallafall fått mitt sommarbytespaket från Eva..ett underbart paket med en härva Manos Lace i underbara turkosa nyanser :)) Mitt favvo garn :p
kom oxå med 100 gr Trekking handfärgat med Cool Aid i ljuvliga rosa nyanser samt en strut med chokladtryffel som var rullat i havssalt...ljuvlig choklad som jag sitter och smaksar på till mitt kaffe just nu :D Hjärtans tack Eva för det underbara paketet!Det satt mitt i prick :)

Har ju även fått hem garn till en tunika

nämligen den här ljuvliga saken som det pratades om på Onlines Stickcafe och jag föll som en fura :)


jag kommer att sticka den i dom här 2 blå/turkosa färgerna...blir perfekt semesterstickning när jag är hemma i norra Norge där semeteren skal tillbringas i en stuga ute på en ö :)
hoppas ni alla har haft och fortsätter ha en uuunderbar tisdag...snart är det stickcafe på FB :) kram alla...

13 kommentarer:

 1. Vilka fina färger! Den där toppen ser jättefin ut :)

  SvaraRadera
 2. Underbart garn du fick i bytet! Ser verkligen fram emot att se bilder på tunikan. Den kommer säkert bli supderduperfin!

  SvaraRadera
 3. ÅHHH va himla fint o härligt garn..o tunikan den ha jag sett på netet..minns inte var..Grattis till ditt garnpaket...jag väntar på mitt byte från Garn o the..Ja hördu du skulle ha sett mitt sum före jag börja städa där..oj haha.. som om Bin Ladin hade vart där o bombat.. det skulle ha vart före o efter kort..;O)Men de tar ju en kort tid så kastar jag tyg runt mej igen då jag syr. Dedär rummet är dotterns gamla rum (hon som bor i Docksta)..o de använder det då de kommer från Sverige..så de finns en säng där oxå (120 cm),så skulle jag få kasta ut den skulle jag få mer ordning..men de behöver ju få sova nånstans då de kommer hit.ha en bra midsommar ute på¨ön...

  SvaraRadera
 4. Härligt garn och tunikan är super...
  Ha en skön midsommar!

  SvaraRadera
 5. Wow, underbart bytespaket.
  Den tunikan har jag också tittat på, läcker!

  SvaraRadera
 6. Vilka läckrafärger i tunikan! Vilken ö ska du bo på?
  Miastickar

  SvaraRadera
 7. oj vilken fin tunika. Var hittade du mönstret till den? =)

  SvaraRadera
 8. Den tunikaen blir lekker:)

  SvaraRadera
 9. Härligt paket du fick. Den tunikan är så läcker och de färgerna du valt blir säkert supersnyggt.

  SvaraRadera
 10. Läckert garn!!! En riktigt fint paket!
  HA en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 11. Åhhh så underbart det garnet ser ut att vara. Jag har inte haft möjligheten att känna på Manos Lace, men jag vet hur Manos silk blend, och Manos classic känns, så jag tror nog att det där är precis lika härligt.

  Ha det gott

  SvaraRadera