fredag 23 september 2011

Betty Boop

Fick hem det här underbara ljuvliga tyg :)) Tjejen som skickade det hade även gjort en söt liten "pluska" till mig i tyget...den passade perfekt till mina nycklar och läppstiftet så nu slipper jag leta rundt i hela väskan för att hitta :)) Apropå väska...det här tyget kommer nog att bli just en väska...kan bara inte bestämma mig för om det skal bli en baggy en eller en med hård botten och lite styvare sidor...
Published with Blogger-droid v1.7.4
Sen har jag letat i mina gömmor och hittade lie ljuvligt grön Muskat i sällskap av lite vitt...det här är meningen att det skal virkas ett par converse i minimodell av...har haft så fruktansvärd mycke i skolan sista 1½ veckan så jag har vare sig stickat,virkat eller sytt...har istället setat med nosen i skolböckerna från 9-10 på dagarna till utpå eftermiddagen men även en del på kvällarna...5 individuella arbeten skulle in samt 1 grupparbete...*phu* men nu är det klart och jag kan börja andas och göra nåt för själen oxå :))
sen är det ju så att 2 oktober kommer jag att åka till Stockhjolm enbart för att vara med på Galen i garn på Nordiska Museet och jag ser så framemot det :)) Man är väl lite knäpp när man åker 40 mil tor bara för att sticka...hihi
Hoppas ni alla för en riktig trevlig fredagskväll...kram på er alla

7 kommentarer:

 1. Har en känsla av att det där tyget passar dig! ;)

  SvaraRadera
 2. Jättegulligt tyg!
  Det är jobbigt att gå i skolan! Nordiska Musèet verkar intressant.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt tyg. Tycker inte alls du är galen som åker 40 mil för att sticka. Hoppas du får en härlig dag där. Du kan behöva koppla av lite från pluggandet.
  Ha en riktigt skön och mysig helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. De är roligt att plugga.... Men man måste leva åxå!
  HA de så kul i huvudstaden!

  SvaraRadera
 5. Håller med de andra. Njuuuuut!!!! det är du väl förkänt av som du har jobbat. Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Låter som det varit ganska tuff skolastart... hoppas du kan varva med lite stickning och sådant nu och hitta bra balans!

  SvaraRadera
 7. Underbart tyg! Fin lyster på garnet. Duktig du är som orkar plugga! Själv har jag stiltje eller vad det heter. Men, måste komma igång igen. Har ju bara två prov kvar. Galen måste man vara ibland! Önskar att jag kunde vara med jag också. Hoppas ni får det jätteroligt!

  SvaraRadera