måndag 24 oktober 2011

UFO`n

i massor fanns det tydligen här hemma av en eller annan konstig anledning :p förstår verkligen inte vem det är som lägger dom i min stickkorg :D
Hittade inte mindre än 4st varav en väst bara har 1 framsida kvar innan den kan monteras och användas..nåja...får ta tag i den högen tror jag och lägga förbud mot att påbörja nåt nytt innan alla ufon är borta...undrar på hur nu det skal gå till....

 en sånn här skylt skulle man kanske sätta upp vid stick korgen...Parkering för ufo`n...hehe

Hur har ni andra det med ufo`n?städat stick/garn korgen på senaste tiden? :D

9 kommentarer:

 1. Ett UFO mindre då jag imorse fäst trådarna på min mossvirkade halsduk - efter att ha låtit den ligga ett tag och fundera på om jag skulle slänga bort den eller låta den vara som den är. Jag hade slarvigt nog gjort sista delen med fel garn, obegripligt men sant.

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte ens veta totalen....
  Däremot så ligger det 4 par halvfärdiga vantar på soffbordet. En tråd att fästa här, en tumme som saknas där. Känns det bekant?

  SvaraRadera
 3. Hmmm. Ett par flerårsprojekt, en färdigstickad Moebiussjal att fästa trådar på och blocka (hur det nu ska gå till?) och en pågående trekantssjal.

  SvaraRadera
 4. Jag har 5 UFO:n som jag kan komma på så där på rak arm (har inte tordats öppna projektförvaringen för att räkna exakt)... Ehm... Och dessutom är jag i startgroparna för 2 nya projekt... Och ett WIP där jag väntar på ett beställt garnnystan innan jag kan fortsätta.. Men jag skyller på omprioritering pga stundande flytt och bebisankomst... hehe

  SvaraRadera
 5. Kommer på två styken, eller tre... Plus att jag har några stickningar som jag jobbar med minst en gång i veckan. De räknas väl inte till den riktiga ufo-högen? Det här skriver jag dock utan att ha kollat i stickkorgen, för vem vet, där kanske det gömmer sej fler?

  SvaraRadera
 6. Usch ja, jag brukar ändå vara ganska bra på att hålla nere mitt antal men nu börjar det gå över styr. Fast jag väljer att se dem som WIP:s så känns det bättre... ;)

  SvaraRadera
 7. Brukar aldrig fungera..... De är alltid nått som man bara måste börja med *ler*

  SvaraRadera
 8. Det har ju gått troll i en del av mina stickningar och de där trollen har också lagt en del stickninar i min stickkorg så även troll har UFO:n och förväntar sig att jag ska sticka dem klar! Hur ofärskämd få man va!?!

  SvaraRadera
 9. Jag har en massa UFO:n. Men ett midre blev det i går, jag rev upp en sjal jag börjat med!!

  SvaraRadera