fredag 14 oktober 2011

Underbara höst

med alla sina färger,dofter och klara luft :)
Jag äslkar hösten...min favorit tid på året då jag kan andas och känna att jag kan göra saker igen...
Tända ljus,dricka the,mysa med katterna,umgås med nära och kära :)
Sommaren är pest och en enda lång plåga för mig då som min dotter sa en gång " mamma:din termostat fungerar inte som den skal" mao...min kropp reglerar inte värmen så bra men blir överhettad.
Fall Coloured Leaf Clip Art

Har gått med i Kofthäxorna på FB där man skal sticka en kofta innan påsk nästa är...modellen är vald och garnet likaså men måste få undan lite virkade vantar,mössor och tossar först SEN har man ju ett ufo eller 2 som borde göras innan oxå...men en sak i taget så går det nog...

 den här skal jag sticka...men med en annan hals då jag inte gillade kragen...sen blir jag att sticka den i Kauni färg EME (röd/rosa)i botten och svart i mönstret...början blir väl närmare jul skulle jag tro :p

Hoppas ni alla får en underbar fredag och helg! Va rädda om varan...kram på er

7 kommentarer:

 1. Jag gillar hösten också så länge som vädret är som nu. Men när det blir regn och storm då är det inte roligt! Jag gillar nog sommaren bäst.
  Vilken fin tröja du ska sticka, jag håller mig till mindre saker som vantar och strumpor, då finns det chans att det blir klart!!
  Ha en bra fredag. Kram

  SvaraRadera
 2. Koftan kommer bli super och jag tycker det är bra att du valt lite roligare färger och smart att ändra på kragen. Den kommer bli ännu finare utan krage eller med en annan lite mindre.

  SvaraRadera
 3. Läcker kofta. Blev inte med på den kalen för jag stickar så lite nu.... Orkar liksom inte med.... Hösten är för mig en rätt pestig period. Jag mår mycket bättre nu när det börjar krypa ner under - och snön är i antågande! Snö = hopp!
  HA en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Ha ha! Kofthäxorna... måste spanas in! :)

  /HedvigHandarbetar (inte alls anonym, men kan inte kommentera på annat sätt)

  SvaraRadera
 5. Vilken läcker kofta! Blir nog super i dina färger!
  Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 6. Snygg kofta... jag skulle oxå välja en annan hals. :)

  SvaraRadera
 7. Den är väldigt fin,den där koftan... Önskar jag hade tålamod till så stora projekt :-S

  SvaraRadera