onsdag 30 november 2011

River mitt hår snart...

anser mig vara en tjej med hjärna och huvudet på plats där det skal vara...men hur sjutton gör man när man inte förstår vare sig kursen,läraren eller frågorna man skal lämna in uppgifter på???
Ex:Du insjuknar i ett främmande land med hög feber och diarre och ordineras behandlingen där en amulett läggs i ett glas vatten över natten och du då på morgonen skal dricka vattnetsen kommer det:
Vad tänker du?
Vad känner du?
Vad gör du?

eehhh jahaaaaa...skal jag börja skriva sagor nu då jag inte vet hur jag känner eller hur jag tänker i en sådan situation då jag aldrig har varit med om det så då blir det att skriva en saga...

och ja...vi skal läsa en bok under julledigheten som vi skal:
Referera innehållet,recensiera vad vi tycker,reflektera över innehållet och skriva egna tankar om boken...ge mig styrka nån...känns som det är lite tårta på tårta...har gått halva kursen utan att förstå vad hon vill att vi skal lära oss....utan att förstå vart hon är på väg och utan att fatta vad hon vill att vi skal skriva på inlämningarna...jaja...är snart jul och kursen är då nästan klar...tror det blir en flaska bubbelvatten då för att fira att jag överlevde...namnet på kursen "människan sociallt och kulturellt"...inte alls vad jag trodde det skulle innehålla och lära mig...mera flumflum har jag sällan varit med om...

10 kommentarer:

 1. å andra sidan kan ju inget svar vara fel eftersom det bara var tankar och känslor

  SvaraRadera
 2. Gråa hår skulle jag säga.
  Kram Hoffmansdesing

  SvaraRadera
 3. Ja, jisses vilket flum! Men det finns väl ett slut på eländet också. Håll ut!

  SvaraRadera
 4. Skum kurs..... Tur att det snart är över.

  SvaraRadera
 5. Hum, har undervisat i detta och förstår därför inte vad er lärare håller på med. Förstår dig alltså till fullo. Hoppas det "löser" sig!
  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 6. Usch! Känner igen det där. Men kan trösta dig med att det brukar släppa när man väl börjar skriva. :)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Har också läst det där. Poängen är att kunna reflektera och förstå bättre de gånger man möter patienter som har en helt annan syn på medicin än vi av tradition har här i väst. Synd att läraren inte kan få det mer intressant för det är ju ett ämne som kan utvecklas och vara hur intressant som helst, med rätt lärare. :-)
  Vi skulle läsa och reflektera över Tisdagar med Morris. Hoppas att du slipper den. Jag tycker att det är en riktigt kass bok och det ska man tydligen inte tycka :-)

  SvaraRadera
 8. ja jisses va skrev du? Att du drack opp vattnet o hoppades du skulle bli bättre.Men har man lätt för sej att hitta på "sagor"då är det bara att skriva.

  SvaraRadera
 9. Niiice! Där hittade jag dig och din blogg. Helt i mn smak - jag lägger mig som följare. Ha det gott!

  SvaraRadera