måndag 30 januari 2012

It`s getting cold outside...

fyyyy va kallt det var i morse...man är ju inte van vid -15 direkt och halv nio på morronen när man fortfarande inte har vaknat till 100 är det än värre...sen e jag så förbannat pippinettig att jag vägrar klliande,stickande långkallingar och osmidiga termobyxor...har varit så sen jag var barn och inte blev jag bättre på den punkten i vuxen ålder heller :p

  Fast det där *pekar åt vänster* har jag slutat med :DD

Varvar projeckt nu...delvis min pyttipanna,sen har jag en tunika som jag hittade i min UFOkorg i Fame men även på sluttampen på min Järboväst där jag har börjat med sista delen....har valt att sticka den ca20 cm längre än orgonalet så att lagårdsdörren håller sig varm men lär nog även fixa ett par tätsittande torgvantar i tunt garn som jag kan använda inomhus :)

I skolan blev det pang på med en gång...uppgifter till uppefter öronen men det är bara att beta av en åt gången :)) Fick iallafall alla höstens kurser godkända så dom är klara....sååå skönt!


Hoppas ni får en underbar måndag alla och följ INTE mitt exempel men klä er varmt när ni sticker näsan utanför dörren :)

9 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKAR termobrallor! ;)

  SvaraRadera
 2. Finns ju täckkjol - något för pimpinetta damer kanske??

  SvaraRadera
 3. Eller heter det termokjol????

  SvaraRadera
 4. Varma kläder är ett måste när man jobbar på fritids!

  SvaraRadera
 5. -15 här med. Påpälsad var ordet

  SvaraRadera
 6. Ser att du redan fått tipset om täckkjol. Smidigare att dra på över byxor/kjol än termobrallor. För frysa är inte kul.

  SvaraRadera
 7. Jag tog långkalsingar under jeansen i dag när jag åkte till stan. På promenader hemma använder jag alltid täckbyxor! Grattis till dina godkända uppgifter!!

  SvaraRadera
 8. Tur att jag inte bor där du bor hade väl frusit fast. Ha en kanon dag kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 9. Glömmde en sak grattis till alla dina godkända
  uppgifter.

  SvaraRadera