tisdag 7 februari 2012

nålstick och sprutor

jaha...idag är det dagen med stort D...skal lära mig att ta blodprov...ugha....som tur är så är det inte på människor men på en plastarm med inbyggda vener så man slipper göra folk om till nåldynor eller att dom ser ut som knarkare efter att man är klar :p Ävens stick i fingret och blodtryckskoll skal genomföras...tur man är van med både och numera efter några år med kontinuerlig provtagande och koll av både det ena och det andra.
vi skal även lära oss linda så kasnke man ser ut såhär när skoldan är över :DD

Förövrig så hittade jag på 2 underbara nystan med Alpakka Silk i mitt förråd i en ljuvlig blå färg som skal bli en ny pyttipanna stickat på 4or och den här gången blir det 50 uddar så den går att vira ordentligt runt halsen...lite vardagslyx i all sin enkelhet :))
Nu hoppas jag och önskar att alla får en underbar dag därute...va rädda om er...kram

5 kommentarer:

 1. Ha en bra dag själv! Nålstick låter faktiskt intressant :) Och att hitta lite alpakkasilk i gömmorna låter inte helt fel det heller.

  SvaraRadera
 2. Det låter som att du kommer att få en spännande dag i skolan :)

  SvaraRadera
 3. Du stickar så himla fina saker. SJälv har jag nu börjat med ett försök till att sticka sockar. Jag har inte hunnit till hälen än så ännu är det kul ;)

  Jag fasar för hälen.

  Men det är så meditativt att sticka framför tv´n så jag ska banne mig klara hälen också vad det lider..

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att ni får prova så där. När min kompis gick tränade de på apelsiner och det tyckte hon var lätt, men jisses så nervös hon blev när hon skulle prova på en människa. Då är ju erat alternativ bra mycket bättre, utvecklingen går framåt. Hoppas det gick bra med allt idag.

  SvaraRadera
 5. Synd att jag inte var där du hade kunnat prova på mig jag tar så ofta att det är så tjockt o hårt när dom ska ta. De kommer inte alltid igenom. Ska bli kul att se sjalen när du är klar. Ha en skön kväll kram Beijan

  SvaraRadera