tisdag 14 februari 2012

Trevlig valentinesday

önskar jag er alla!

Själv så har jag roat mig med att röja ur lite garner...någon som vill köpa t.ex dryga 3kg (61 nystan) med Drops Muskat i ymse färger? Bomullsgarn och mina händer går liksom inte heeelt överens då jag blir alldeles skinnflådd i handytan :(  Men garnet är ju så vackert med sin lyster men icke...inga randiga snygga sommartröjor som var planen...jaja...kanske nån annan har användning för dom och vill ha dom :))

Förövrigt så kommer jag att leka skräddare idag...skal snart ge mig ut i köket och rita mönster samt klippa tyger så man har nåt att ta på sig som passar en tjej med former (klädindustrin tror tydligen att alla i strl xl-xxl är utan bröst) så man slipper gå näck...blir så kallt då ju :p

Hoppas ni alla får en underbar dag med nära och kära och har ni ingen runt ikring er så gör mysigt för er själva...för även om man är ensam så mår man bättre i själ och hjärta av en liten chokladask eller en bukett tulpaner på bordet! kram till er alla

9 kommentarer:

 1. Hoppas du också får en härlig dag!!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig desamma :)
  Jag är intresserad av dina garner . Hör gärna av dig om pris och färger. http://brittasami.rosa@hotmail.com
  Ha det bra...

  SvaraRadera
 3. Tråkigt när ens egen kroppsmodell är så ovanlig att det inte går att hitta kläder...
  Händer mig hela tiden...eller KAN det vara så att de syr kläder som egentligen inte passar NÅGON alls?! Tycker inte att mina lår är så stora men får jag tag på ett par byxor som passar där så är midjan så jag får dra ihop den med block och talja! Och nej, jag är inte en sådan där getingmidjemodell!!!
  Lycka till med skrädderiet och trevlig Valentinsdag! Kram!

  SvaraRadera
 4. Detsamma till dig. Jag förespråkar alltid att det finns en anledning att fira. Kommer man inte på den sådär på direkten, ja, då får man tänka lite hårdare.
  Idag firar jag Valentines med att bloggsurfa, fötterna på soffbordet och ett glas rött på armstödet.
  Jo jag tackar, det passar fröken finfint!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera