måndag 9 juli 2012

Har jobbat..

hela helgen i en ångbastu....det har varit så fuktigt så minsta rörelse har varit jobbig och både kläder och hår har klistrat sig fast på kroppen sen att använda plastförkläden och handskar på det är ju en riktig hit...NOT.

Det har varit fläktar igång så man har känd sig lite som Carola med sina fläktar men dom hjälper ju bara för stunden för 5 sek efter att man har gått bort från dom så har man varit lika varm igen...Var även på bröllop i helgen när finaste M och B gifte sig <3 dom såg så oerhörd lyckliga ut så man kände att man skulle vilja förnya sina egna löften...det kom både leende och tårar när dom sa ja till varandra :) Önskar dom lycka till med framtiden <3Har inte blivit gjort så mycke annat under helgen då den har varit rätt så fullspäckad men idag skal jag sätta mig med stickningen så man kommer nåt vart med alla projekten innan man sätter igång med nya :D

Hoppas ni alla har haft en riktig mysig helg och måndag...kram på er alla!

2 kommentarer:

  1. Haha, gillar bilden med tanten som svettas. Precis så känner man sig, i det varma och fuktiga vädret och då med plstförkläde och handskar phu. Har ju själv jobbat inom vården i nästan 30 år och på den avd var det varmt på vinter och då var det som en bastu på sommaren. Duschade man någon så var man lika blöt som patienten.

    SvaraRadera