fredag 20 juli 2012

Nya böcker...

till bokhyllan...på norska tavk vara min fina lillasyster som hjälpte mig :))
5 böcker allt som allt...2 virkböcker och 3 stickböcker med bl.a. en av Norges stora designers Trine Solheim vars hemsida du hittar HÄR...vill verkligen anbefala er att gå in och titta för tjejen gör underbara kläder :))

Även det här kom från syster yster...en stickväska som var fyllt med ett virknålsetui inklusive virknålar,en sax samt ett etui till med strumpstickor och även i den här var det några virknålar :)) Måste säga att norska bokklubbar för handarbete har ett bra mycket bättre urval av böcker samt roligare presenter som man får med :))

För övrig är man ledig hela helgen...vilket det inte har varit mycket av under sommaren så det blir att passa på att njuta...kasnke ta med gubben och voffsingen ut i svampskogen om man har turen att få det regnfritt och med blåst...jag vägrar gå i skogen och plocka svamp om det inte blåser så att mygg och broms håller sig borta!
Hoppas ni alla har en bra fredagskväll och att ni får en underbar morgondag....kram på er <3

1 kommentar:

  1. Vilka fina böcker fick du.Till båda två-virkning och stickning och fin väska med stickor och virknålar. Det är bara sätta fart och sticka eller virka nåt.

    SvaraRadera