måndag 29 november 2010

nu har jag gjort det...

beställt tid till läkaren för att få kolla upp mina onda höfter innan jag knatar rundt med käpp som stöd :s
Är nog dax när man sover som en kratta,när man har problem att ta seg uppför en trappa,problem med att få på seg strumpor,ont när man går mer än 10min och värktabletterna åker ned i samma tempo som skumtomtarna gör...
Hade "tur"...jag fick tid iår...då syster sa att dom hade ont om tider innan jul och det fanns inte förän i slutet av januari!!!! tur att den här tanten kan tala för seg annars så hade man väl inte fått komma till läkaren förän till påsk :(  så...färdiggnällt! :)
Förövrigt så har jag setat o häckat på Ravelry under eftermiddan och hittade det här som nog kan bli perfekt till min lyxiga,fina garn :) Fast gillade ju även det här...ooohhh dessa beslut :) Skal fortsätta klappa mitt garn mellan varven som jag stickar på min halstub i öglealpacka :))
Hopaas ni har haft en ljuvligt,vacker vinterdag...kram på er..

10 kommentarer:

 1. Ett svårt val fast jag skulle nog göra sjalen.

  SvaraRadera
 2. ja det lutar åt den...gillade strukturen på mönstret :)

  SvaraRadera
 3. Kul att Du är med i min tävling, Lycka till =)
  Fina saker du har hittat, ja, man får verkligen beslutsångest ibland, det finns ju sååå mkt fint! Tjing!

  SvaraRadera
 4. Skulle också behöva beställa tid hos doktorn för diverse små krämpor, men jag har blivit illa bemött av en doktor(som inte jobbar kvar där) och det gör att jag drar alla doktorer över en kam.
  Klappa garn skulle jag också vilja göra eller ett och annat broderistygn, men det får vänta tills jag/vi städat färdigt(eller till Online Stickcaféet imorgon(säg inte något till min gubbe)
  Ha en fortsatt skön kväll

  SvaraRadera
 5. Det är så skilda saker så gör båda.
  Bra att du tog dig i kragen och beställde tid. Jag är så arg på mig själv som gått o dratt med min onda fot så länge. Först vänta på läkartiden, sen på remissen och nu på operationen. Det kommer att ta över 6 månader totalt innan jag är i mål och värken blir ju inte bättre. Att stoppa i sig massa värktabletter är ju inte alls bra, så tur du får komma dit snart.

  SvaraRadera
 6. Hoppas läkaren kan komma med nån hjälp!!!

  SvaraRadera
 7. "Tyvärr" kan jag inte gå/åka till tandläkare så det får vänta till januari.

  SvaraRadera
 8. Här är en till med höfter som bråkar. Har problem med slemsäckarna i höfterna

  SvaraRadera