måndag 4 juli 2011

packar och planerar...

kom hem från mysiga Göteborg igår kväl...nu går tvättmaskinen för fullt medans jag plockar fram det som skal med på resan norrut i morron då mina hemtrakter(lofoten/vesterålen) skal få celebert besök av meg och min man...10-12 dagar skal tillbringas däruppe så man måste se till så att man klarar seg med både garn,stickor,mönster och så just det...lite kläder är väl oxå bra att ha :D

Har spånat lite och bara i min hemstad med ca 12000 invånare finns det 4 garnaffärer...*lycka* så där skal det klappas,luktas och kanske köpa ett liiitet garnnystan eller *hmfr* 2 :)
Vet inte om jag kan uppdatera bloggen däruppe...skal försöka tjyva en dator lite nu och då men kommer att tillbringa en del av semestern på en ö där man måste ha båt för att komma till och datorer är nåt man inte tar med seg dit...där skal man bara vara och må bra :))

stugan uppe på höjden är min farmors,stugan till vänster på bilden är min fasters och stugan till höger på bilden är mina föräldrars (inte den som knappt syns...det är grannen) och där skal jag vara i några dagar...fiska,strosa,sticka och fylla på måbra kontot :)

Tack för alla grattis önskningar ang skolan...för er som inte vet:jag skal plugga till undersköterska och samtidigt läsa in gymnasiet som jag inte har...gick yrkesskola efter 9an och har f.ex inte haft matte sen -84..när jag är klar där så fortsätter juag (är planen iallafall) vidare till sjuksköterska :)Spännande och jag ser så enormt mycke framemot att börja :D

hoppas ni alla får en trevlig måndag därute...kram på er

23 kommentarer:

  1. Ojoj, va fint det låg. Och fyra garnbutiker och bara 12000 invånare?... man kanske skulle flytta =)
    Ha en trevlig semester

    SvaraRadera
  2. Ha en underbar semester! Det ser helt fantastiskt ut!

    SvaraRadera
  3. Ha en riktigt skön semester!!!
    Önskar Paradiset Kaos dig

    SvaraRadera
  4. Hur var Göteborg? Ja förutom garnköpen då... ;)

    SvaraRadera
  5. Vilket paradis! :-) Ha det underbart och samla kraft till studierna!

    SvaraRadera
  6. Oh, välkommen till Fjollträsk! ;)

    SvaraRadera
  7. Ser jättemysigt ut. Ha en skön semester och lev efter mottot Carpe Diem. En semester utan dator och helst utan mobil, är en lisa för själen.

    SvaraRadera
  8. Åh, vad det ser mysigt ut! Ha en underbar semester! Kram kram

    SvaraRadera
  9. Jeg ønsker jer en Trivelig Ferie!
    :)

    Klem fra Malmø
    og Stevie

    SvaraRadera
  10. Vilket underbart ställe!! Tänk att få vakna där och ta ett dopp före frukost.Jag avundas dig.Ha det så bra bry dig inte om nån dator. Kan va skönt att slippa ett tag!

    SvaraRadera
  11. Åh, lyckliga du! Lofoten! Norge är så fint. Jag jobbade på Traena (utanför Mo I Rana) ett tag för många år sedan. Efter det är jag helt såld på Norges kust och fjäll.
    Trevlig ferie.
    Sarah

    SvaraRadera
  12. Ha det så skönt och bara njut av tillvaron!

    SvaraRadera
  13. Oh, så vackert det ser ut där! Vad finns det för garn-specialitéer vid Lofoten tro? Du får berätta när du kommer hem. Ha en riktigt skön och avkopplande semester :)

    SvaraRadera
  14. Kul att höra att du också var i Gbg. Visst var det härlig stämning på stan. Hade en tanke att hinna med stickcafét på Eva´s Paleys, men ingen stickning kom med, och jag hamnade på restaurang istället.

    Det ser så rofyllt och fint ut i dina hemtrakter. Hoppas du får en riktigt skön semester!!!

    SvaraRadera
  15. Åh i den stugan kommer du att få det mysigt. Sitta där o titta ut över sjön och dricka ett glas rött och sticka i godan ro.
    Ha det så bra nu.
    Kram

    SvaraRadera
  16. Åh Lofoten! Där har jag varit en gång. Det är en grön Ö vad jag minns. Ha det skönt och gotta dig på din semester. Kanske det är skönt att vara ITfri ett tag. Det går faktiskt.

    SvaraRadera
  17. Det ser underbart ut. Ha det så bra på semestern.

    SvaraRadera
  18. Härligt dom bor dina. Vad kul har du varit i göteborg och shoppat loss. Hoppas din tvättmasklin håller min gjorde det efter all tvätt.HAHAHA skulle bara fattas annnat.
    Kram Hoffmansdesign

    SvaraRadera
  19. ÅHH SÅ FINT DET ÄR.. Vesterålen känner jag till lite genom omega tabl.. jag tror de e bra.. har käkat förrut omega från Golden..men nu köpte jag dedär o de va mycket billigare..få se då om de har samma effekt..Ha så bra på din semester o njut..

    SvaraRadera
  20. Så mysigt det ser ut! Hoppas du får en trevlig resa och att några nystan garn följer med hem.

    SvaraRadera
  21. Härligt med skola och Lofoten och semester och allt!!!!!

    SvaraRadera