fredag 26 augusti 2011

skärpning nu...

du som är ägare till den här bloggen!!!
Jo,ja jag vet...har varit dålig både på att läsa,kommentera och göra egna inlägg :((( nästan så man skäms lite...
Men har haft en del att göra och har varit mer än slut i skallen efter att ha blivit proppat med informasjon dom senaste dagarna...har inte ens rört nåt i handarbetsväg *abstinens*

Och TACK alla ni som har kommit med stöd och uppmuntrande ord...det värmer långt in i hjärtat! <3

Blir att sitta med näsan i eb bok ett par timmar om dan nu i helgen...är ju lite ändringar och ett annat sätt att studera på nu än vad det var för 100år sen när man senast satt på skolbänken...och då var det tyger,mönster,ritning och konstruktion som gällde :D

Well,well...är bara att kavla upp ärmarna och sätta fart...skal hinna med garn och stickor oxå under helgen då jag har bestämt meg för att : Plugga på dan,fylla på må bra kontot på eftermiddag och kväll...tror det är viktigt att hitta en balans mellan skola och fritid så man inte tröttnar.

Jag är såå förtjust i Barbapapa med familj och mönstret till dom här hittar du på 365 saker du kan sticka...enjoy :P

ha en underbar fredagskväll alla och kom ihåg myyyyyset....kram på er alla

9 kommentarer:

 1. Vi får väl alla upp och ner perioder innom bloggandet så det behöver du inte skämmas för! Skönt ändå om du får balans mellan läsandet och stickandet! Söt Barbapapa par!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Klart jag kommer ihåg myset! Gillar också barbapappafamiljen. Och när det gäller att plugga så är det precis som du säger viktigt att vara lite diciplinerad så man kan planera in att fylla på må-bra-kontot. För det behövs. Ditt upplägg verkar väldigt trevligt med plugg enbart fm. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Å Barbapappa mina favoriter. Specielt Barbazoo (den svarta lurviga)

  SvaraRadera
 4. Lycka till med pluggandet! Det går säkert helbra :) Kanske kan du ta med stickningen eller virkningen till skolan och göra några varv på rasterna? Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Helt okej så är det i bland man kan inte alltid hinna med allt.
  Kram och ha en kanon helg.
  Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 6. Bloggandet går i stiljte i perioder (fråga en som vet ;-S ), tillslit hittar man tillbaka till både lust och tid.
  Gillar också Barbapappa.
  Lycka till med pluggandet.

  SvaraRadera
 7. Ja det är som ett annat liv att plugga, det blir som aldrig klart, man kan alltid ha plugga lite till men man måste få fylla batterierna också! Lycka till!
  Miastickar

  SvaraRadera
 8. Så där kan jag också känna när jag inte bloggar, men man måste ju få göra det som känns rätt just för stunden. Bloggen försvinner ju inte om man inte skriver nån dag, så ta´t lungt du.
  Kram

  SvaraRadera
 9. ja inte kan du ju hinna med allt heller,,både blogga, läsa o sticka/virka.. barbapappa va ju pop då mina barn va små, visst är de härliga! Ha en bra helg.

  SvaraRadera