fredag 23 november 2012

Fredag :)

och ledig dag....jobbade inatt så resten av dan blir det att bara vara...har ett par ufon som jag tänkte ta tag i :)
Stickade ju en poncho från Drops i dubbel Eskimo men jag tyckte den blev för kort när den var klar så nu har jag plockat upp nedtill och skal sticka på några cm med timmerstockarna (stickor nr 20) så att den kommer till anvädning...har även en virkat väst i M&K Eco ull som "bara" skal sys ihop samt virkas en kant runt hela och en hätta/kapuschong därbak :) Samtidigt så påbörjade jag ett par långa toeup strumpor i Raggi som skal virkas i ripple vilket är ett nytt bekantskap för mig...nästa att lära sig blir nog tapestry då jag har hittat en mössa som e för snygg :)

Jo...har man skaffat sig ny mobil så måste man ju ha tjusigt skal till den eller hur? Fick gubben till att hjälpa mig så att det blev som jag ville ha det och det här är resultatet som kommer ned i min brevlåda inom ett par veckor :)

 
Har även fixat nåt annat som jag har velat haft en stund: organosatorväskor till skolväskan och till stickväskan  och dom ser ut såhär:
 
 
Hoppas det blir mera ordning nu så att man hittar :)
 
Hoppas ni alla får en underbar fredagskväll...själv så njuter jag den med chaithe och stickning...kram på er.
 

3 kommentarer:

  1. Smart väska, var har du hittat den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den har jag hittat på Ebay... http://www.ebay.com/itm/170923675004?var=470206045243&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Radera