lördag 1 december 2012

Möbelrenovring,plugg,jobb....

och just ja....det är 1a advent i morron.

Kursen i psykologi har ett tufft tempo med mycket som skal göra och så är det även på geriatrik kursen moch så ser man till och jobba lite på det igen, och då har det på senaste vackorna varit en del nattvak, vilket jag tycker om.
 Det är fridfullt på nåt vis....man sitter där och kollar andning och puls...kollar hudfärg och allmäntillstånd, håller hand och stryker kind och hår medans man småpratar med dom. Har alltid med handarbete och sitter och pratar om vad jag gör samt låter dom få känna på garnet jag håller på med och till inatt har jag laddat mobilen med julmusik som vårdtagaren skal få lyssna på samt att jag även kommer att tända ett ljus efter midnatt för att markera att det är 1a advent för den som ligger där. Hörseln är ju det sista som lämnar oss när man ligger i det skedet att man skal vandra över bron.


Vi håller...eller ja, gubben lilla håller på att måla om ett klaffbord i allmogestil som vi fyndade för en jättebillig peng. Jag tycker om dom borden då dom är både mysiga,rejäla och bra i storlek. Grundfärgen är påmålad och i morron kommer 1a strykningen med lackfärg och den är svart...tror det kommer bli jättefint till våra ekstolar med svart sits...

 ett sådant här bord med klaff har vi införskaffat...
 

 under omgöring...här är det enbart grundfärgen som har kommit på men man ser redan skillnad på utseendet :)
 
Önskar er alla en fridfull 1a advent. Va rädda om er och kramas mycket.

1 kommentar: