onsdag 16 januari 2013

mitt i nassa...

och tant är väääldigt vaken...vaddå sova? tydligen överskattat enligt mitt legeme som ansåg att dryga 4,5t räcker....vääääääl, nu är det ju så att ägaren av kroppen har heldag i skolan med kursstart i både matte och samhäll och skulle väl egentligen behöva sova till klockan ringer men får sova när man blir gammal istället :D
Men om man inte får sova då kan man ju sticka eller virka och i mitt fall blir det nog att sticka på min långväst som kommer se ut nåt liknande som den HÄR när den är klar...fast min blir i ett svart/grått/lila melerad garn då jag stickar den i Balder. Älskar melerad garn då jag tycker att det ger mera liv åt det man gör!

Förövrigt så är det full nedräkning till syfestivalen där jag skal vandra runt både fredag och lördag innan jag drar hemåt på söndag igen...uuuuunderbart och jag blir smått lycklig bara vid tanken :)

nä....hämta mera kaffe och sen sätta mig med garn och stiickor nu när man har ett par timmar till övers :p

Det här kommer nog att vara mig framåt lunch idag :p

Ha en underbar dag alla...ta det LUGNT på vägarna idag och kör försiktigt för kom ihåg: det är bättre att komma fram lite senare än att inte komma fram alls!!

1 kommentar:

  1. Ja, stickning är bra när man inte kan sova!
    Jag räknar också ner till den 16/2. Trots en massa garn i hyllorna så tröttnar jag aldrig på syfestivaler.

    SvaraRadera