måndag 15 november 2010

vilken paniiik...

stod med huvet in i skafferiet med skurhink och trasa  i högsta hugg när jag slänger ett öga på klockan och skriker rakt ut...F*N stickcafeet (på FB) pågår ju nu...#¤%"&%¤&%##¤%   innan jag kom på att det är måndag *phu*  beroende??? nääääädå...inte jag inte...hehe

10 kommentarer:

 1. Ja det är ett elände när man är dagvill:)) Vilken tur att det är först imorgon när du är så flitig med skurhinken. Ses i morron (online)

  SvaraRadera
 2. Satt just och funderade på att det skulle ha passat mig bra om stickcafét varit idag *ler*

  SvaraRadera
 3. Oj då du skulle behöva våran svärburk hemma hos dej HAHAAH
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har lagt påminnelse på telefonen jag. . .

  SvaraRadera
 5. Hahaha! va skönt det bara var måndag! Tcker annars dagarna går väldans fort! Hinner nog inte vara med på fb ikväll då jag jobbar...Men jag tar allt med mej garnet till jobbet:-)

  SvaraRadera
 6. Förstår paniken ;0)
  Såg att jag missat din tävling med 1 dag, typiskt =0(
  Men då får jag tipsa dig om min tävling istället =0) Det är saligare att giva... eller hur det var ;0)
  Hoppas du får en fortsatt bra dag och inte missar stickcafeét!
  Linda

  SvaraRadera
 7. Ha ha! Har funderat på att våga mig dit, men nu har jag tappat bort elsladden till datorn hemma så då blir det ju svårt... Typiskt!

  SvaraRadera
 8. Mary Ann: TACK!!!! Tusen tack för din fina gest. Om du visste hur glad jag blev när jag öppnade kuveret. Inte bara en tub salva (nu kan jag testa den trots avsaknad av hälsokostaffär) utan även ett underbart garn! Exakt en sådan färg som jag faktiskt älskar! Jag blev mycket rörd, och du bekräftar att det finns änglar trots allt! TACK så hemskt mycket Mary Ann!
  TACK!

  SvaraRadera